BLOGGPAUSE

bloggpause  ska resa till farmor i kanske en vecka, orkar inte med detta längre!
farmor har ingen data så skriver när jag kommer hem. dvs om en vecka

puss ♥

1 timmas förhållande.

härligt, en ny skoldag avklarad. sitter och skrattar åt mig och min blogg, haha. tänk, om jag gör slut med yoboy i kväll så har jag typ varit tillsammans med honom i 1 timma. SERIÖST!? snacka om att jag är heeelt efterbliven. aja, då får iallafall en annan tjej honom. någon som förtjänar han bättre en jag. nu fick jag ett sms också från yoboy: fan vad jag älskar dig, har inte sagt det idag, så nu var det på tiden ;) puss <3.

JAG BLIR GALEN, ikväll går det ju inte direkt att säga att jag inte vill vara tillsammans med honom. det vore ju rena självmordet.

PUSS♥

Breakup.

fan, jag vet inte vad jag ska göra! om jag tänker noga efter så är jag inte kär i yoboy. jag tror jag blev kär i hans utseende, men absolut inte självaste han. och då funkar ju ändå inte ett förhållande, om jag bara är kär i han för hans utseende. visst vill jag vara kompis med han och så, men jag vet inte om han klarar det. Imorgon gäller det, då ska jag berätta för honom hur jag känner. inprincip göra slut. men det finns INGET sätt att göra slut på ett bra sätt!

puss, hoppas ni har ett bättre läga en jag just nu, ♥

ONORMALA JAG

nu har jag fått tusen sms av denhär killen som jag höll på med när jag var på den där festen. men jag svarar inte, usch, jag måste tänka på yoboy. jag måste försöka vara trogen mot han nu.. jag menar, han gör allt för mig, och hur visar jag min tacksamhet? jo, jag går och strular med någon annan! jag är ju inte normal...

SKIT

har pratat med yoboy nu, men jag beter mig precis som vanligt. jag måste säga det till honom. men det är sånt jag bara säger. men bättre att jag säger det än att han får reda på det av någon annan. hur dum får jag va? jag har skolans bästa kille, men ändå ska jag klanta mig.

SKIT!

OTROGEN?!

vaknde nyss, det blev lite sent igår. fick nyss ett sms av en tjejkompis som frågade om en kille förlje med mig hem igår? såhär stog det:
tjejen: följde blabla(killen) med dig hem igår eller ;)
vaaa? jag fattar ingenting, vadå följde med mig igår. det värsta är att jag har ett svagt minne av kvällen igår. jag tror fan att jag gjorde något med denhär killen. fan, tänk om jag har varit otrogen!? nej, det får bara inte va så! aja, jag kanske inte älskar yoboy. jag menar, äkta kärlek finns väl ändå där även fast man inte är 100% säker på vad man håller på med?

(mobilbloggar)

är hos en kompis, är inne på toan. tänkte att jag var tvungen att skriva ett inlägg. nu ska jag jag och mina polare gå vidare till några av våra killpolare. dom var tydligen ganska många där. hoppas ni har det super duper, själv har jag fått i mig liiiite för mycket.


Älskar, älskar inte, älskar, älskar inte...

godmorgon! haha, klockan är halv åtta, men jag har inte varit uppe länge.. vaknade typ 3. fyra och en halv timma har jag typ varit uppe. ursäkta att jag inte har skrivit. nu ska jag, hmm, tänka över vad jag ska göra ikväll. ska nog svänga förbi till yoboy och bara säga hej. vi är ju tillsammans, vilket betyder att vi ska vara tillsammans. men det går ju inte så bra när han är sjuk. I LOVE HIM! eller nu funderar jag, älskar jag verkligen honom? .....................


Dance and rave.

nu är jag hemma, känner mig lite yr, vad kan det bero på? fan, jag måste sluta. iallafall så har jag haft jätte kul. ja vad har man gjort, dansat/revat! ;) så nu ska jag gå och lägga mig, är heeeeelt slut.

PUSS, hoppas ni har haft en toppenkväll som jag


LOKALEN=RAVE

nu har jag fixat mig. här i bloggen kan jag ju faktiskt erkänna att jag blev riktigt snygg! ;) moahaha. i lokalen kommer det komma massa ungdomar. det är min kompis som bara hyrde lokalen. hon vet inte riktigt vilka som kommer, för det brukar ju komma folk som känner folk som känner folk. tillslut är det 100000 stycken där, med öl och allt vad det är. men det är kul!

ha en bra fredag, det ska jag verkligen ha. tyvärr kunde ju inte yoboy komma, han är sjukare nu den stackarn.
PUSS♥

Somnade.

nu är jag hemma från skolan. fick tillbaka ett prov som jag gjorde, resultatet blev G-, haha minus! aja, jag orkar inte bry mig, det är iallafall godkänt. igår åkte jag hem från yoboy klockan typ ett eller halv två. tog min moppe. hemma hos honom tittade vi först på film och mös, men det slutade med att vi somnade brevid varann, han kände sig trött, så gulligt tycker jag. det var väl för att han var sjuk. ikväll ska jag på fest i någon lokal :) hoppas de blir kul!

PUSS♥


Han är bara tvungen att träffa mig.

nu har jag duschat och så inför kvällen. yoboy sa att han sket i att han var sjuk, för han var bara tvungen att träffa mig sa han! :) åå, jag blir så smickrad, haha. jag vet inte vad vi ska göra. jag ska väl pyssla om honom, den stackarn. men det tycker jag iallafall ska bli mysigt. sen ska vi väl snart ta steget... ni vet vad. (men inte nu när han är sjuk)
väntar på det rätta tillfället helt enkelt! :)

PUSS ♥

She desgust me.

nu har jag nyss kommit hem från skolan.
jag vet att jag inte skulle skriva om henne mer! men detta går inte att ungå!

gissa vad som hände ?
 
dära tjejen jag bråkade med förut, hon kom fram till mig
och sa förlåt ! jag menar seriöst trodde hon att jag skulle bli kompis igen med henne ?
ne usch aldrig, jag tror att hon märkte att hon blir as mobbad hon hon bråkar med
en sån som mig.så hon ville bli kompis, men som sagt aldrig i livet.

och ikväll hoppas jag att de blir yoboy. så hoppas han kryar på sig! lovee him.

pussar!  ♥

Skolanskolan

nu sitter jag på skolan, lånar skolans data liksom. det blev att jag sov hos henne, var så jävla trött på kvällen. nu är jag också trött, vi har varit uppe typ hela natten..

ikväll kanske jag ska vara med yoboy, men isåfall på kvällen. han kände sig typ sjuk, så jag vet inte. sen måste jag ta tag i skolan lite också, höja mina betyg, fast jag inte orkar. jag måste ju ändå komma in på en soft linje, vill inte gå på någon jävla skit linje som man typ dör av?

pussälskisar♥


Girl-friend.

nu la jag precis på, har pratat med yoboy. helt seriöst, jag älskar han, han är allt, han är bäst! alla vill ha honom, men jag fick honom! ;) haha, jag ska ju vara ärlig i bloggen? och det är faktiskt så, alla vill ha honom!

sitter och lyssnar på musik, ska ut och möta en tjej kompis, hon är shysst. kan vara lite jobbig ibland, men hon är ändå shysst och så. hon är inte bland dom bästa kompisarna jag har, men jaja. hon duger! det där lät fel...skit samma. iallafall så ska jag kanske sova hos henne, om jag inte orkar ta bussen hem vill säga. hon bor nära skolan och jag bor liksom i stan. så imorgon klockan åtta kan jag ju gå till skolan med henne. jag tar med mig pyjamas ut i fall att. om mobilen är snäll, så kanske det funkar att mobilblogga.

VARFÖR BÖRJAR JAG ÅTTA VARJE JÄVLA MORGON?! så var det inte i åttan.

kram♥ love you gays, och
yoboy! (fan vad jag babblar om honom)


Pizza med yoboy.

bara så ni vet så höll jag på med yoboy lite innan jag började blogga också, men nu tror jag att vi är tillsammans, hoppas jag. iallafall beter vi oss som ett par ;) haha. jag har varit där ända tills nu och vi åt middag tillsammans på pizzerian, han bjöd mig (a). lite spontant blev det. ja, så jag har haft fullt upp hela dagen, och imorgon kväll ska jag till han igen :)

PUSS♥

BRA HUMÖR.

godmorgon!
igår kom jag hem halv tolv. så var jag as trött för att jag typ hade gått en liten bit från bussen och in, hah. så jag gick och la mig. 

idag efter skolan ska jag träfffa yoboy, hoppas jag! :) vi ska väl typ.. inte fan vet jag.. nånting! haha. ni kanske märker att jag är på bra humör, OF COURSE! jag har ju min yoboy.

Mobilbloggar

mobilbloggar, detta är första gången det funkade!

sitter hos min kompis nu, säger att jag smsar till yoboy, men såklart så gör jag inte det, eller det med då, men bloggen såklart om det funkar! jag på sms: vad gör du då? han: saknar dig.. jag: naw :). han: kan vi ses imorgon? <3 jag: visst :) <3 haha, ganska kul faktiskt, för jag tänkte ju såhär: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! <33333


Jag ska fan ha ett liv.

nu är jag hemma från skolan. varför jag inte har bloggat förns nu är för att jag har varit med några kompisar. vi satt oss på mcdonalds, haha. jag & tjejrna åt inget, men grabbarna gjorde det.. haha. i alla fall så träffade jag inte yoboy på hela dagen på skolan, konstigt.. men har var inte sjuk iallafall. ikväll ska jag åka till en kompis, vi ska se på film. jag borde egentligen plugga till provet imorgon, men jag ska ha ett liv som barn!

PUSSKRAM

SminkKlädHår

godmorgon alla älskpälsk!

idag är det massor med saker som jag måste lämna till skolan, har jag gjort dom? nej, för igår var jag hos yoboy, och vem har tid med skolan då. på kvällen när jag kom hem ville jag inte heller göra dom. jag orkar inte skolan, och jag orkar inte bry mig om den heller. fuck it fuck it fuck it... hehe.

nu ska jag gå och sminka mig, välja kläder, fixa håret...

pusssssssssssssssssssssssssssss♥


YOBOY YOBOY YOBOY.

nu är jag hemma, här kommer min dag med yoboy:
det började med att han ringde mig typ halv fyra någon gång. så säger han att han kan möta mig vid bussen så vi kan ta bussen hem till honom. när jag kommer till busshållsplatsen står han redan där. så kramar han mig :) hihi. sen kommer bussen och vi åker hem till honom. hemma hos honom sätter vi på en film, någon romantisk komedi tror jag, haha såklart romantisk ;) iallafall så börjar filmen. efter ett tag märker jag hur han lägger armen över mig, jag ba: oo my gaad! (å my god). jag sa det inte högt om ni trodde det, utan jag tänkte det, jag blev liksom stel. jag tror att jag börjar gilla honom! <3 när jag skulle hem klockan halv elva, för då gick bussen, så följer han mig till bussen också. och när bussen kommer, pussar han mig och säger godnatt!

ÅÅ, i dreaming.

Yoboy, here I come!

nu har jag precis kommit hem och yoboy slutar klockan halv fyra. hjälp mig, jag tror jag dör! seriöst! iallafall så ska vi vara hemma hos han, det känns bättre. där är ingen hemma och sånt. jag fattar inte varför jag är nervös, jag brukar inte vara det, eller ibland. men det är ju inte sånt som jag säger, men såklart här i bloggen. fan, alla tror att jag är liksom ''coolare'' än vad jag egentligen är. haha.
nej, om det händer något idag så är det han som ska ta steget.

PUSS

Nervös.

godmorgon!

vad synd att jag har fått mindre läsare nu när jag har varit borta över helgen och inte kunnat blogga. hoppas ni kommer tillbaka så småningom! :)


nu måste jag rusa till bussen som går fem i.. jag börja åtta så lycka till. jag kommer komma försent, men det brukar jag ju göra så klassen är väl van.yoboy slutar en timma senare än jag, så jag ska gå hem först innan jag träffar han.. guud vad jag är nervös, vad ska jag säga till han? ;o

puss♥

HOME AGAIN!

nu är jag äntligen hemma! med min rosa dator och allt ;)

i helgen har jag som sagt varit hos min farmor, humm, vad ska jag säga. jag är där typ en gång per 4 månader, och det är ganska sällan. även fast det är sällan så har jag suttit och smsat med yoboy hela jävla tiden. haha! fan va han är söt, och snygg! ni ska bara veta! jag får rysningar. imorgon frågade han om jag ville hitta på något efter plugget, JAAAA!!! JIHO! vi ska.... ne det får vi se... berättar väl det imorgon, antar jag ;)

PUSS ♥

Yoboy!

Nu ska jag glömma den där tjejen, så alla vet det...

I alla fall så pratar jag med en kille nu på msn, han är skit snygg. jag hoppas att han tycker detsamma om mig ;) här i bloggen ska jag kalla honom yoboy, haha, fråga mig inte varför.  imorgon måste jag åka till farmor. kommer vara där över helgen och hon har ingen dator!! döden.. ses på söndag eller måndag.

puss♥

CATFIGHT.

har något otroligt att berätta!

HAHA, jag spottade tjejen idag i ansiktet! snacka om att hon blev förvånad. jag spottade för att hon började mucka med mig, typ kallade mig massa skit och sånt när alla hörde. det var precis som som i en film. att alla mina polare liksom stog bakom mig och hon hade typ en som stog brevid henne. jag säger bara CATFIGHT!
(nu ska jag sluta bry mig, hon ska bara inte existera i min värld)

puss, nu ska jag åka på stan med en kompis och fika.♥

Tomorrow.

Imorgon ska jag försöka att börja ha lite kul med denhär häxan. jag ska spotta på henne, bara för att ta ut min ilska. ja, det ska jag! jag är inte feg, och jag har gjort det förut. kanske lägger jag till en bitchclap också.

GO GIRL!


Hon blev en loser tillslut.

nu kan jag ju berätta om tjejen som jag har pratat om. läs inläggen längre ner om ni inte vet vem jag menar, alltså tjejen som jag.... hatar..

det började med att jag kom till skolan. så ser jag att häxan tittar på mig (häxan=hon jag hatar). själv ignorerar jag henne totalt. senare kommer nästan alla tjejer i klassen fram och frågar varför det känns så jävla spänt mellan oss.
jag: för att hon går bakom min rygg och snackar massa jävla skit! (jag sa det så högt så att jag vet att häxan hörde mig)
en tjej: vadå? vad har hon sagt?
jag: att jag är en bitch och en loser och sånt.
en annan tjej: men ofta!? asså snacka om att hon är falsk, för att hon går ju runt och är så jävla glad mot dig hela tiden. man tror ju liksom att ni är bra vänner.. (jag förkortade det hon sa)

det kändes så bra att hon hörde att jag sa till alla att hon har snackat skit om mig. där fick hon så att hon teg. jag säger bara: SKYLL DIG SJÄLV.

här gjorde jag en liten bild, så man ser ungefär hur det såg ut.

Hon har snackat skit...

godmorgon.

nu ska jag ta bussen till skolan. ni minns tjejen jag skrev om igår. haha, jag har funderat hur jag ska möta henne. faktiskt tror jag bara att jag ska skita i henne. jag menar: varför bry sig om någon som inte är värt att bry sig om eller slösa tid på. om jag pratar med henne kommer hon förstöra min dag. har faktiskt vaknat på rätt sida :)

saker hon har kallat mig:
att jag är en bitch
och en loser
att jag tror att jag är så jävla snygg
(okej, det gör jag faktiskt, jag är riktigt jävla snygg, men det är inte saker som jag går runt och säger).
att jag är falsk
att jag playar allt och alla.
att jag är en fjortis
. (jag har blont hår? kan det vara därför? eller kanske att jag sminkar mig? eller kanske hur jag beter mig)

listan kan ju bli lång. det där var saker som jag har hört från mina närmaste polare, och jag litar på dom.

ha en bra dag! puss ♥

Jag ska slå den jäkeln ;)

shiet vad roligt att ni kommenterar!

jahapp, en till kväll har kommit. jag sitter på  msn och snackar med den här tjejen som tydligen har snackat skit om mig. jag ringde henne för jag hatar att ta diskutioner över tillexempel msn, men hon är så jävla feg så hon svarade inte.
PÅ MSN:
jag: varför svarar du inte?
''kompisen'': orkade inte hämta mobilen, (säkert? hon har med mobilen var hon en går, 24/7 verkligen!)
jag: jaha.. asså har du något imot mig eller? är du så feg att du inte kan säga vad du tycker om mig och istället  gå och snacka skit om mig till alla andra?
''kompisen'': jag har inte snackat skit om dig? (den vanligaste rubriken ever)
jag: nehe, jag råkade se på blablablas (den snälla kompisens) mobil där du frågade på sms varför fan hon var med mig?
''kompisen'': eeh? jaha, jag ska gå, hejdå. (säkert att hon ska gå)
frågade en annan polare på msn om bla (''kompisen'') var online, och det var hon tydligen! hon har blockat mig, seriöst, hur gammal är hon? ibland undrar man ju.

hon är så jävla dålig, jag tycker synd om henne på skolan imorgon säger jag bara.

puss och kram.♥


JAG SKRIVER ALLT.

jag blir så glad av alla läsare hittils. skillnaden på den bloggen och min förra är väl att den här är anonym, och det är jag inte där. i min förra blogg skrev jag om min vardag, tråkiga saker... den är iallafall borttagen nu, skönt det. det känns som att jag har slängt allt det tråkiga. faktiskt så kan jag ju skriva ALLT här när jag är anonym. jag menar, i en vanlig blogg skriver man ju inte ALLT , men det gör jag här. så om ni vill läsa, så är det bara läsa om allt som många inte skriver, moahaha..

PUSS ÄLSKISAR ♥

Är jag en loser eller?

hej mina kära läsare!

nu ska jag skriva av mig för jag är så jävla arg. igår var jag hos en tjej kompis. vi titta på film och så. efter en stund skulle jag låna hennes mobil...så kommer ett sms och jag ser att att en annan kompis till mig skriver såhär:
vafan är du med henne för?
imorgon ska jag fan gå och fråga varför hon skrev så, jävla idiot. kompisen som jag var med gjorde inget fel..
jag: varför skrev hon sådär för?
kompisen: inte vet jag. hon typ brukar snacka skit om dig, hon är as falsk, om jag ska vara ärlig. jag har fan aldrig gillar henne.
jag: va!? vad har hon sagt.
kompisen: att du typ är värsta losern som går runt som en bitch.

jag typ: VA?
asså vad har hon emot mig nu då. hon brukade ju vara värsta shysst, men nu är hon helt störd!

PINKPINKPINK.

Tänkte komma med en rosa blogg. Haha, som att inte alla har en rosa blogg nu för tiden. Faktiskt så ska denna blogg handla om mig, ANONYMT.

RSS 2.0